fbpx skip to Main Content

HARTONI STRATEGJINË E
PROJEKTIT TUAJ

MBYLLNI NJË KONSULTIM

GJUHËT E BALLKANIT PERËNDIMOR

E pozicionuar në zemër të Gadishullit Ballkanik, Albaglobal ka një vendndodhje strategjike për të ofruar zgjidhje gjuhësore në nivel kombëtar, rajonal dhe global.

Nëpërmjet zyrës qendrore të menaxhimit të projekteve në Shqipëri dhe rrjetit të bashkëpunëtorëve tanë në vendet e rajonit, ne fokusohemi që të përshtatim zgjidhjet sipas kërkesave specifike të projekteve tuaj për çdo kombinim mes gjuhëve evropiane dhe gjuhës shqipe, boshnjake, maqedonase, serbe dhe malazeze.

Nëse klientët tanë kanë nevojë për një tjetër kombinim gjuhësh, ekipi ynë i ekspertëve zotëron njohuritë dhe ekspertizën e nevojshme për të realizuar çdo projekt gjuhësor dhe për të ofruar zgjidhjen më të përshtatshme.

EKSPERTIZA NË INTERPRETIM

Me më tepër se 20 000 orë përvojë në interpretim, Albaglobal ka mbështetur suksesin e shumë aktiviteteve të rëndësishëm të organizuar në Shqipëri dhe në rajon.

Ju vijmë në ndihmë duke vënë në dispozicion tuaj burimet e duhura njerëzore për interpretim simultan ose konsekutiv, si dhe teknologjinë e nevojshme të interpretimit. Ekipi ynë i përkushtuar do të përgatisë ambientin për realizimin e suksesshëm të aktivitetit tuaj, si dhe do të ndihmojë me organizimin dhe me logjistikën.

Përmes ekipit tonë të talentuar, ne ofrojmë kombinimin e duhur të profesionalizmit me ekspertizën e njohurive të këtij profili.

TEKNOLOGJIA E PËRKTHIMIT

Inovacioni në teknologji e ka ndryshuar rrënjësisht industrinë e përkthimit. Mjetet për produktivitet në përkthim dhe menaxhimin e proceseve të tij, lehtësojnë proceset tona të brendshme dhe mundësojnë mbulim volumesh me cilësi të nivelit më të lartë.

Në sajë të ekspertizës tonë teknologjike, ne mund të marrim përsipër më shumë projekte, të prodhojmë më shumë dhe të garantojmë cilësi superiore, duke siguruar ndërkohë një nivel të lartë të jetës profesionale për përkthyesit tanë.

Si rishitës i autorizuar i SDL-së për Shqipërinë, softueri ynë i parapëlqyer është SDL Trados Studio. Megjithatë, ne mund të punojmë me pothuajse çdo softuer dhe me çdo format, duke përfshirë edhe MemoQ, Memsource, Across, Transit, etj.

PUNO ME NE

Komunikimi

Ne mbajmë komunikim të vazhdueshëm me klientët tanë rreth sfidave të hasura gjatë realizimit të projektit, duke garantuar plotësimin e nevojave të tyre.

Sinergjia

Ne besojmë se, “Talenti është i domosdoshëm, por suksesi arrihet me bashkpunim”. Albaglobal i realizon projektet tuaja pikërisht mbi bazën e këtij parimi.

Përgjegjësia
Ne mbajmë përgjegjësi dhe nuk nxjerrim justifikime. Respektojmë afatet dhe përmbushim pritshmëritë e klientëve. Përshkojmë çdo vështirësi dhe i shkojmë punës deri në fund!
Pasioni

Pasioni është shpirti i ekipit tonë. Ne avancojmë vazhdimisht duke inovuar dhe duke përmirësuar përherë cilësinë e shërbimeve tona.

 

HARTONI STRATEGJINË E
PROJEKTIT TUAJ

MBYLLNI NJË KONSULTIM

Back To Top
×Close search
Search