fbpx skip to Main Content
Pozicion I Lirë Pune Për Përkthyes Të Gjuhës Gjermane

Pozicion i lirë pune për përkthyes të gjuhës gjermane

Kompania AlbaGlobal kërkon të punësojë një përkthyes të gjuhës gjermane

Kandidati duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

  • Të ketë kryer arsimin e lartë
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera të gjuhës gjermane me shkrim dhe me gojë
  • Të ketë përvojë pune në fushën e përkthimeve
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera të programeve të kompjuterit
  • Të ketë njohuri shumë të mira të një gjuhe të dytë (preferohet anglisht)

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV (shoqëruar me foto) në adresën info (@) albaglobal.com me subjektin Përkthyes i gjuhës gjermane. Vendi i punës është me kohë të plotë.

punesim

Back To Top
×Close search
Search